pigg o glad heeest & en majja med blandade känslor..

hej...

han är ÄNTLIGEN frisk :D suuuper glad över det vilket min älskling också verkar :) hoppar och studsar heeela tiden, och galoppen ska vi inte ens prata om, min heest som jag brukar få höra e lite lojj, lat and so on, har det blivit förändringar på :D hoppas de håller i siig :D de ända han vill just nu e galoppa:D och när han får det vill han bara springa snabbare och snabbare:) idag träna vi lite 0-100 på ängen iaf, något han uppskattade väääldigt mkt, hade en hel del problem med att stanna:)

sen efteråt så skulle vi skritta ordentligt och dumt nog väljer vägen till ridskolan, kommer ner och hör roberto prata i högtalarna och blir inte såå himla glad att jag missa de :(

aja får nöjjja mig med en frisk och glad häst iaf:) för det är det som räknas <3



motgångar......

heeej...

jag har alltid fått lära mig att motgångar kommer, att det bara är att bita ihop och inte ge sig. men nu är det så att ALLT jag har planerat kan ni räkna med är inställt!
han har precis blivit frisk jag var så JÄVLA glad att han han bli bra tills roberto träningarna. men vad händer då jo julia kommer och säger åt mig att min häst inte ser ut och må så bra, han stod på gången och hade stått där i ca 15 min och kom nyss in från hagen där han stått och busat med nimbus över staketet och var pigg och glad. jag gick till han och ser min häst som en BADBOLL! hans rygg kutade uppåt och raktut hela han bara skakar, blir väldigt chockad och springer och hämtar tempen, stannar på 40,6. kännde mig inte så glad då, tog min lilla älskling och gorde precis som jag har gjort nu i snart 3VECKOR jag gick ut och gick!
nu 1 dyn efter så är han lugn och så men fortfarande lika hög feber, vet. har varit ute och kollat till han 5 gg på 2 veckor, och dom kan inte göra något pga magsåren så jag får helt enkelt vänta ut skiten, förmodligen nåt virus han har fått sen han var på kliniken. hoppas bara ingen anna blir dålig för då kanske inte moa heller kan vara med på träningen.. hoppas inte att de blir så illa!

aja imr kanske man kan knäppa lite vinter bilder :)


a long time ago

heej

javet att det var 100000 år sen nu men men,det har hänt en hel del kan jag lova...
* nu är det ju så att min häst var VÄÄÄLDIGT dålig förra och förr förra veckan men nu vet vi iaf varför... magsår helt enkelt :( så nu äter han medicin.
*jag har hoppat km på kalma eftersom att min bebis va sjuk. gick sjukt dåligt. stanna ut oss och min lilla kalma som brukar ÄLSKA o hoppa var inte som vanligt, sa efteråt att antingnen var hon bara jävligt dum elr så har hon ont. idag 3 dagar senare fick jag veta att hon e halt :(
* det har kommit snö, i massor :O
* Jag har bestämmt mig för att köpa en tolksele snart och så ska jag och moa tolka efter min sääär heeest :D
* jag har planerat in hoppträning för malin på lördag
* malin ska hjälpa mig att tömköra imr :D

idag trimmade jag och det gick piss :(

såhär kommer mitt och zalles schema se ut iaf fram tills roberto träningen :)

måndag: skritta
tisdag: skritta
onsdag: trimma
torsdag: tömköra
fredag: vila
lördag: hoppa
söndag: gymkana + uteritt
måndag: trimma/tömköra/longer
tidag: skutta lite
onsdag: skritta LÅÅÅNGT
torsdag: vila
fredag: skritta
lördag: ROBERTO HOPPTRÄNING I 2 TIMMAR
söndag: ROBERTO HOPPTRÄNING I 1,5 TIMMAR

så det var allt för mig :) kommer snart snöbilder hoppas jag :D




YIIHAAAAAAAA :D

HEEEJ:D

TRÄNINGEN BLIR AV :D:D:D:D:D:D
sååå himmla glad:D så den 20-21 blir det träning för roberto cristoffoletti :D + clinic :D sååååååååå himmla kul:D

+ att jag och moa har kommit på VÄRLDENS bästa utklädnad som vi ska ha på lag dressyren :D ni får se senare vad det blir ^^ :D



RSS 2.0