haha har man tråkigt så har man..

haha här får ni en lista på 5 saker som visar att era hästar är självmordsbenägen...

1: din häst skär sig  (trampar sig med brodd)
2:din häst attakerar sig själv (biter/viftar bort flugor med huvudet)
3:sparkar sig själv (sparkar bort flugor i skapet)
4:hoppar från höga höjder(hoppar höga hinder, hoppas på att dö i fallet)
5:försöker bryta nacken av sig (går omkull/kastar sig i gången mm)




Bio

hejhej
nu ska jag dra iväg på bio med lovis, frida och hanna :)

haha orkar inte blogga just nu, har varit lite tungt med allt men snart är det sommarlov och snart flyttar jag till linköping och så kommer allt bli perfect!!



jadu

nu känner jag mig på hiss och diss humör!!




till alla er avramlare som sitter upp igen även om ni är rädda, faktist så blir man inte lika rädd efteråt om man har suttit upp igen. MEN gör inte det om ni har väldigt ont som i Helenas fall :P


Och självklart vill jag hissa detta underbara väder :D har varit ca 27 grader i skuggan idag :D



att hastnet ligger nere pga uppdatering vilket det har gjort i stort sett i typ 4-5 dagar!!!!!!!





en söt liten bild på min älskade dvärg schnauzer Angel of love  "Agnes"




dagens ridpass = något annorlunda...

hej!

idag hade jag utsläpp så jag fixade allt på morgonen, så det var bara att rida och ta in hästarna sen.
gick inte riktigt som jag tänkt mig. Skulle rida med Helena och så visste vi inte vart vi skulle rida så vi red ner mot ridskolan och ändrade oss sen så vi red upp igen längs kyrkan och ner vid kyrkogården...
Zeb började tönta sig och kolla på några stenar och poff så hade han vänt och stuckit därifrån på typ 2sek, så jag har all förståelse för att hon ramlade av :/ hon hoppade upp och vi fortsatte sen kom vi ner till bron och så gick jag över med zalle och zeb tvekade lite men började gå så när hon var över bron så sa jag åt henne att hon skulle passa han för han såg ut som om han skulle kasta sig iväg... mycket riktigt så hade vi zeb i luften och först så höll helena sig kvar och det verkade som om hon skulle kunna hålla honom och när han stanna till så flög han iväg igen och helena ramlade av igen och gjorde illa axeln VÄLDIGT mycket! den är nog urled och hon är på akuten nu så jag får hoppas att allt är bra med henne annars.

så där stod jag på andra sidan bron med två stressade hästar och skulle ta mig hem med dom själv. (Mattias helenas sambo kom ner till henne så dom skulle åka till sjukhuset) mattias fick ta zalle över bron och jag tog zeb. hade ringt typ hela stallet men ALLA va ute och red så jag fick ringa mami för jag vägrar gå bredvid den vägen med två stressade hästar. Mami kom och tog Zalle så gick vi upp till stallet med dom och tog av som sakerna och tog in som sista hästarna!

ja det var lite av min dag det.

Krya på dig helena!!<3




skutt skutt :P

hej hopp!
igår red vi i dungen och skuttade lite, han var ganska stel i vänster sidan men släppte till på slutet :P
jobbade med tempo växlingar och han skötte sig bra tyckte att det var AS jobbigt :P menmen upp och duschade en sjöblöt heeest. sen hjälpte jag Linn (stallägarens barn) och Maja (hennes kompis) att rida på Linns lilla ponny Shanti :)Fyfan vilken tjurig pownnie men i slutet var dom duktiga alla 3 :D

bildbevis ;)









AHHAHAHAHA

haha hejhej det är typ 1000 år sen jag bloggade men nu ska jag börja igen ( om jag orkar) haha, men asså det är inte så kul att blogga när man har typ 25 läsare per dag och inga kommentarer... så sprid bloggen och BOMBA med kommentarer!!

men jag ska iaf börja med en...

till alla er som leker er till framgång med era hästar!! massa creedits till er!!
ett exempel är ju mig och zalle, vi har självklart lärt oss massor när jag har tränat för tränare och rididit helt serriöst men... om jag inte hade busat och lekt och bara haft roligt ibland så hade vi ALDRIG kommit så långt som vi har kommit!! jag har absolut inte hittat alla knappar än men jag är på god väg!


bloggar nog mer ikväll, se ya ;)

RSS 2.0